Осигуряване на храна и хранителни продукти на социално слаби

Грижата за болните, възрастните и социално слабите преминава и през осигуряване на храна и хранителни продукти. В този ред на мисли, организация „ДА ДАРИМ ЩАСТИЕ“ ще предостави нужните провизии на нуждаещите се. В тази наша инициатива включваме и обществеността, която може да съдейства дарявайки всякакви видове годни храни, продукти и пособия за бита. Разбира се, при нас е добре дошъл всеки, който иска да помогне и с дрехи, обувки, ел. уреди и други.

Ние предлагаме помощ под формата на разнообразна и здравословна храна, подправки и всичко нужно за приготвянето на ястия.

За нас е от голямо значение, бедните хора и тези в неравностойно положение да се хранят нормално, и да получат жизненоважните хранителни вещества за организма. Всички храни осигуряваме благодарение на спонсори, дарители, организации и обикновени граждани желаещи да помогнат.

Готови сме да включим в действие и готвачи, диетолози, консултанти и всички въобще онези, които могат да дадат полезни съвети за храненето на хора с тежки заболявания. Даряваме щастие и искаме да сме полезни за здравето и просперитета на лицата със затруднения.