Строителни и всякакви ремонти за хора в нужда

За нас от фондация „ДА ДАРИМ ЩАСТИЕ“, е важно да предоставим строителни дейности и ремонти за нуждаещите се. За да го направим сме се посветили на задачата да проектираме и изградим обекти за обществено ползване, както и да извършим ремонти на домове за сираци и възрастни.

Провокираме интереса на държавните и общински органи, а също и на партньори и дарители. Стараем се да дадем всичко от себе си, така че социално слабите, болните и бедните да получат по-добър стандарт на живот, и да пребивават в нормални места за живеене, лечение и подпомагане.

Провеждаме постоянни разговори с физически и юридически лица, местни структури и държавни органи, благотворителни организации и всеки, който може и е готов да помогне на неравнопоставените членове на обществото.

Постъпвайки по този начин извличаме максимума, който се състои във финансиране, духовна подкрепа, физически безвъзмезден труд и друг вид подкрепа. Ние не се отказваме, и се борим до последно за завършване на проектите си с успех. Това е нашата хуманна мисия, която стои на преден план и макар съществуването на пречки, ще се направим всичко по силите си, за да доведем нещата до щастлив край.